Aquest dimarts 25 de juny per la tarda, es va portar a terme l’acte d’entrega de la quarta edició dels “PREMIS 12-N”, iniciativa de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física per premiar a diferents personalitats relacionades amb l’esport adaptat.

En l’acte d’entrega dels Premis han estat presents alguns dels guanyadors de l’edició d’aquesta temporada. Els guanyadors i guanyadores d’aquesta quarta edició dels Premis han estat:
Millor club: Comkedem
Millor esportista femenina: Berta Garcia
Millor esportista masculí: Toni Rodríguez
Millor jutge – àrbitre: Hector Carmona
Millor tècnic/a: Carlos Bermudez
Millor trajectòria: Ramon Gisbert

L’acte es va portar terme després de l’Assamblea Ordinària i Extraordinària de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física que va tenir lloc a les instal.lacions de la Torre Jussana de Barcelona.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies