El cap de setmana del 6 i 7 de juliol es disputa la 30a edició del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de bàsquet en cadira de rodes i 13è Memorial Joan Palau i Francàs a les instal·lacions del CEM de l’Espanya Industrial amb la participació de la Selecció Catalana.

A més de la Selecció Catalana, també participen en aquesta edició del Trofeu, la Selecció de Portugal, la Selecció de Bulgària i l’equip francès de Marsella. Dissabte es disputa la primera fase del Trofeu amb una intensa jornada on jugaran tots contra tots i diumenge es disputen els partits finals per decidir el guanyador i les posicions finals del Trofeu.

Tots els partits de la Selecció Catalana de dissabte i els dos partits finals de diumenge es podran seguir en directe al Canal de Youtube de la Federació.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies