El cap de setmana del 29 i 30 de juny es disputa la primera edició del Torneig Internacional de waterpolo adaptat a les instal.lacions del Club Natació Terrassa amb la participació de sis equips. Aquest torneig està organitzat per el Club Natació Terrassa, la Federació Catalana de Natació i la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física i compta amb el patrocini de Danfoss.

Tres equips italians, Crazy Waves de Pisa, Rani Nantes de Florència i GLS Napoli Liones disputen aquesta primera edició del Torneig conjuntament amb els tres equips catalans d’aquest esport, el Club Natació Barcelona, el Club Natació Sabadell i el Club amfitrió. Dissabte es disputa la primera fase amb els sis equips dividits en dos grups de tres equips on els dos primers es classifiquen per les semifinals de diumenge al matí.

El waterpolo adaptat és un dels esports adaptats de major creixement durant les darreres temporades amb la disputa de competicions com la Lliga Catalana o el Torneig Jocs Catalans disputat recentment.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies