Aquest cap de setmana s’ha disputat el Campionat d’Espanya de Boccia, en totes les diferents categories, a les instal.lacions del “Polideportivo Municipal Fernando Argüelles” de la localitat d’Antequera (Màlaga) amb la participació de més de 40 jugadors/es de 24 clubs. El Campionat ha estat organitzat per la Federació Espanyola d´Esports de Persones amb Paràlisi Cerebral i Dany Cerebral Adquirit (FEDPC), la Federació Espanyola d´Esports de Persones amb Discapacitat Física (FEDDF) i la Federació Andalusa d´Esports de Persones amb Paràlisi Cerebral (FADPC).

En la categoria BC4 (discapacitat física) Vasile Agache (Club MIFAS) va ser el gran dominador del Campionat, classificant-se en primera posició del seu grup després de guanyar els tres partits disputats. A les semifinals es va imposar a Ramón Prat per 7-1 i, a la gran final, va guanyar per 8-1 a Sara Aller. El català Ramón Prat va finalitzar en la quarta posició després de perdre el partit per la medalla de bronze davant Miguel Ángel Toledo (3-1). a Prat.

Amb aquesta victòria, l’esportista català certifica el gran estat de forma en el que es troba i en dos mesos i mig l’espera la competició de boccia dels Jocs Paralímpics de París.

Foto: FEDDF

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies