Aquest dissabte 8 de juny s’ha disputat el Trofeu Jocs Catalans de natació i 4a Jornada de la Lliga Catalana a les instal.lacions del Complex Aquàtic Municipal de Vilafranca del Penedès, aquesta era la darrera competició de la 16a Edició dels Jocs Catalans.

El nedador local Toni Ponce (CN Vilafranca) ha guanyat en categoria masculina amb un total de 1059 punts, per davant d’Òscar Salguero (CN Sabadell) amb 895 punts i Daniel Ferrer (CN Mataró) ha finalitzat en tercera posició amb 688 punts. En categoria femenina ha guanyat Berta García (CN Mataró) amb 730 punts, per davant Anna Saiz (CN Mataró) amb 544 punts i la nedadora del CN Vilafranca, Ivet Galofré ha finalitzat en tercera posició. En el següent enllaç podeu accedir a tots els resultats de la Jornada.

Destacar finalment que, el mateix dissabte pel matí, es van portar a terme diferents activitats de promoció de l’esport adaptat a les pistes exteriors del Pavelló Nou de la població. Han estat dos intensos caps de setmana de competicions i exhibicions d’esports adaptats a Premià de Mar i Vilafranca del Penedès.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies