Avui dimecres s’ha portat a terme l’acte de presentació del Trofeu Jocs Catalans de natació i 4a Jornada de la Lliga Catalana que es disputa aquest dissabte 8 de juny a Vilafranca del Penedès i que posarà punt i final a les competicions de la 16a Edició dels Jocs Catalans.

En l’acte de presentació han estat presents, Gemma Romeu (Regidora d’Esports de Vilafranca del Penedès), Toni Ponce (medallista paralímpic de natació adaptada), Albert Vivas del Club Natació Vilafranca i Ricardo Moreno, president de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física.

La competició, que inclourà algunes proves en format inclusiu, es disputa aquest dissabte per la tarda a les instal.lacions del Complex Aquàtic Municipal de Vilafranca del Penedès i posarà el punt i final a les competicions de la 16a Edició dels Jocs Catalans. El mateix dissabte al matí (de 10 a 13h) es portaran a terme diferents activitats de promoció de l’esport adaptat a les pistes exteriors del Pavelló Nou de la població.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies