Després d’un intens cap de setmana ple de competicions d’esports adaptats als Jocs Catalans celebrats a Premià de Mar i, a falta del Trofeu Jocs Catalans de natació d’aquest dissabte a Vilafranca del Penedès, les competicions no s’aturen, i es que ens espera un estiu ple de competicions internacionals

El cap de setmana del 6 i 7 de Juliol es disputa una edició més del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de bàsquet en cadira de rodes al Pavelló Municipal de l’Espanya Industrial amb la participació de les Seleccions de Bulgària, Portugal, Catalunya i l’equip francès del CAAPSA Paris. El 14 i 15 de setembre serà el torn del Torneig Internacional de quad rugbi, amb les Seleccions de Finlàndia, Suïssa, Païssos Baixos i Catalunya.

La gran novetat d’aquesta temporada es la celebració de la 1a edició del Torneig Internacional d’hoquei en cadira de rodes elèctrica que es disputarà a Malgrat de Mar el cap de setmana del 28 i 29 de setembre amb la participació de la Selecció de la República Txeca, Catalunya i l’equip italià Madracs Udine.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies