Aquest cap de setmana de l’1 i 2 de juny s’ha disputat el Campionat d’Espanya per Comunitats Autònomes de rugbi en cadira de rodes a les instal.lacions del “Pabellón Universitario” de la ciutat de València amb una clara victòria de Catalunya davant tots els seus rivals.

La Selecció Catalana ha guanyat els quatre partits disputats, el primer davant la selecció amfitriona, València, per un resultat final de 38 a 15, el segon partit va ser contra el segon classificat final, Madrid, guanyat per 32 a 21. El tercer partit del Campionat d’Espanya va ser contra Andalusia on es va guanyar amb claretat, 41 a 14 i, finalment va jugar contra Aragó que va ser el partit més igualat i disputat del Campionat, guanyant per un ajustat 33 a 30.

Amb aquesta victòria, Catalunya revalida el títol de Campiona d’Espanya, un èxit del rugbi en cadira de rodes que s’afegeix a la victòria per clubs recentment guanyada pel Barcelona Universitari Club en la “Lliga Nacional”.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies