Aquest diumenge 2 de juny s’ha disputat la Copa Catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctrica al Pavelló Municipal d’Esports de Premià de Mar, una competició que ha format part de la 16ª edició dels Jocs Catalans de l’esport adaptat.

El primer partit de la competició va enfrontar a l’ADB Barberà davant el Comkedem de Barcelona, un partit dominat per l’equip de Barberà que va guanyar el partit per un resultat final de 13 a 4. El segon partit, disputat entre els DRACS CEA i el Comkedem va ser molt intens amb domini del campió de la Lliga Catalana per 15 a 2.

El tercer i darrer partit de la competició va ser el més competit del matí, amb una gran igualtat entre els dos equips durant la primera part, després e l’empat a tres, els DRACS van jugar amb un gran nivell els darrers minuts per finalitzar la primera part amb un marcador favorable de 6 a 3. En la segona part va continuar la gran igualtat fins el darrer minut on dos gols dels DRACS van confirmar la victòria final per una resultat de 10 a 6, proclamant-se d’aquesta manera campió de la Copa Catalana. Tots els partits de la Copa Catalana es poden tornar a veure al Canal Youtube de la Federació.

Primer partit
Segon partit
Tercer partit

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies