Durant tota la jornada d’aquest dissabte s’ha disputat una edició més de la Copa Catalana de bàsquet en cadira de rodes, una de les principals competicions de la 16ª edició dels Jocs Catalans de l’esport adaptat que es disputen a Premià de Mar, amb la victòria de l’UNS FC Barcelona.

L’equip blaugrana ha guanyat els dos partits disputats d’aquesta Copa Catalana, el primer davant el CEM L’Hospitalet amb una gran superioritat, finalitzant el partit amb un marcador de 83 a 25. El segon partit el van jugar el Bàsquet Girona davant el CEM, un partit on l’quip gironí ha guanyat per 49 a 34.

En el darrer partit de la competició, l’equip blaugrana va començar amb una gran intensitat defensiva i ofensiva, arribant al descans amb un clar marcador favorable de 53 a 13. Durant la segona part no va baixar l’intensitat del club blaugrana que va anar ampliant la diferència fins arribar al 99 a 32 final, proclamant-se d’aquesta manera clar vencedor d’aquesta Copa Catalana.

Pots tornar a veure tots els partits al nostre Canal Youtube de la Federació.

Primer partit
Segon partit
Tercer partit

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies