El dissabte 1 de juny pel matí s’ha disputat la primera edició del Trofeu Jocs Catalans de 3×3 bàsquet en cadira de rodes al Pavelló Municipal d’Esports de Premià de Mar, localitat on s’han disputat gran part de les competicions de l’edició d’enguany.

Cinc equips han participat en aquesta primera edició d’aquesta modalitat que, la propera temporada debutarà en la competició catalana amb la disputa de la Lliga Catalana. El Comkedem Taronja format per Biel Llopis, Miquel Romaguera, Sergi de Dios i Gerard Orfila ha guanyat per davant de l’equip Supernenes format per Maria Heras, Lara Arenós, Cristina Aparicio i Laia Antón, en tercera posició de la general ha finalitzat l’equip FEM UE Mataró, un nou equip de bàsquet en cadira de rodes format per Iván Bustos, Fran Fernández i Marc Vidal.

Aquesta competició també ha representat un curs d’arbitratge de bàsquet en cadira de rodes 3×3 amb al presència d’àrbitres de la Federació Catalana de Bàsquet.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies