Aquest dissabte 8 de juny s’ha disputat el darrer partit de la Lliga Catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctrica a Barberà del Vallès amb el partit entre l’ADB Barberà i els DRACS CEA.

Aquest partit era la reedició del partit final de la Copa Catalana disputada diumenge passat a Premià de Mar i que va ser força igualat entre els dos equips. Aquest partit final de la Lliga Catalana va ser diferent amb domini de l’equip visitant que ja guanyava al descans per 2 a 7, una diferència que es va anar ampliant fins arribar al marcador final de 3 a 15, proclamant-se d’aquesta manera campió invicte de la competició.

Amb aquest partit finalitza la competició catalana d’aquesta temporada de l’hoquei en cadira de rodes elèctrica, de totes maneres, tots dos equips encara participen en la “Liga Nacional” durant les properes setmanes.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies