La Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 2 arriba a la recta final de la competició amb una gran igualtat al capdavant de la classificació on, fins a tres equips, poden proclamar-se campions.

Després de l’important victòria d’aquest cap de setmana del CB Ciutat d’Inca – Asnimo davant els Màsters FCEDF per 32 a 59, l’equip balear, actual campió de la competició, ha disputat quatre partits amb un total de 7 punts. Amb els mateixos partits i un punt més, es troba el Comkedem que encapçala la classificació actualment empatat a punts amb el Corporació Fisiogestión CB Roser, tot i que l’equip barceloní ha disputat ja sis partits de la Lliga Catalana. Aquests són els tres principals favorits a la victòria final, sense descartar tampoc al Pisos.com CB Granollers que, tot i els 6 punts, solament ha disputat quatre partits.

Durant el proper mes d’abril i el primer cap de setmana de maig es disputaran els partits corresponents a les dues darreres jornades i els partits aplaçats que decidiran el campió d’aquesta edició de la Lliga Catalana. En el següent enllaç podeu veure tots els resultats i la classificació.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies