Des del divendres fins aquest diumenge al migdia s’ha disputat el Campionat d’Espanya Escolar per Seleccions Autonòmiques de natació a Los Barrios (Cadis) amb la participació de tres nedadors i nedadores de la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Dicapacitat Física.

Catalunya s’ha penjat la medalla de bronze en la classificació conjunta amb un total de 2.563 punts, solament superada per Andalusia, primera amb 2.749,50 punts i Madrid, segona amb 2.592,50 punts. Per part de la FCEDF han participat els nedadors i nedadores Berta Colomer (CN Olot), César Pineda (CN Barcelona) i Imran Belahsen (CN Mataró), destacar també la presència dins del cos tècnic de la Selecció de Rubén Reguant.

En el següent enllaç es pot accedir a tots els resultats del Campionat. Foto: F. Cat. Natació

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies