Aquest dissabte 9 de març s’ha disputat el partit ajornat corresponent a la tercera jornada de la competició entre els dos equips favorits a la victòria final, DRACS CEA i l’ADB Barberà, amb victòria per l’equip local per 14 a 2.

El partit, disputat al Pavelló Municipal El Tub de Granollers, va ser dominat en tot moment per l’equip favorit a revalidar el títol, els DRACS CEA que, al descans, ja guanyaven per un clar 7 a 0 en el marcador. La segona part va ser més igualada entre els dos equips, arribant al final amb el marcador favorable als DRACS per 14 a 2, guanyant d’aquesta manera tots els partits disputats fins el moment.

El proper dissabte 16 de març es disputa el partit corresponent a la cinquena jornada de competició a l’INEFC de Barcelona entre el Comkedem i l’ADB Barberà.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies