Aquest dissabte 16 de març s’ha disputat la sisena jornada de la Lliga Catalana de petanca inclusiva amb la participació de les setze tripletes que competeixen en aquesta edició.

Quan s’ha disputat ja gran part de la competició d’aquesta temporada, la tripleta del Club Petanca Benavent encapçala la classificació de la Lliga Catalana de petanca inclusiva amb un total de 45 punts, tres més que la tripleta del Club Petanca Casa del Reloj (42 punts). En tercera posició, i empatats a 36 punts, es troben el Club Petanca Borrelles (diferència de +64) i la tripleta A del Club Petanca Martorell (diferència de +39 punts).

El proper dissabte 13 d’abril es disputa la setena jornada de la competició a les instal.lacions del Club Petanca Martorell.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies