Aquest diumenge 3 de març s’ha disputat el Campionat de Catalunya d’hivern Open de natació adaptada a les instal.lacions del Club Natació Terrassa amb la participació dels millors nedadors i nedadores catalans del moment.

En categoria masculina, s’ha proclamat campió el nedador paralímpic Antoni Ponce (CN Vilafranca) amb un total de 936 punts aconseguits a la prova de 200m estils, en segona posició ha finalitzat el nedador del CN Barcelona, Albert Gelis amb 872 punts i, en tercera posició, J. Mari Alcaraz (FESA) amb 799 punts. En categoria femenina, Núria Marquès (CN Sant Feliu) ha guanyat el Campionat amb un total de 830 punts, per davant de Sarai Gascón (CN Terrassa) amb 768 punts i Emma Feliu (CN Barcelona) amb 737 punts.

En la classificació per clubs, el Club Natació Barcelona ha guanyat amb 222 punts per davant del Centre Natació Mataró amb 206 punts i el Club Natació Terrassa amb 164. En el següent enllaç podeu accedir a tots els resultats del Campionat de Catalunya.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies