Aquest dissabte 2 de març s’ha disputat el Campionat de Catalunya d’atletisme adaptat a les instal.lacions de l’Hospitalet Nord amb la participació d’esportistes de diferents clubs. El campionat ha estat organitzat per la Federació Catalana de Cecs amb la col.laboració de les altres Federacions Catalanes d’esport adaptat.

L’esportista amb discapacitat física, Fiona Pinar (Club Atletisme Vic), es va proclamar campiona de Catalunya a la prova dels 100m llisos després de guanyar la Final B amb un temps de 13.90, per davant de Friederike Brose (BPRSV) i Sidney Fokou (ONCE BCN). Pots accedir a tots els resultats del Campionat en aquest enllaç.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies