Aquest cap de setmana del 24 i 25 de febrer s’ha disputat la segona i darrera jornada de la “Liga Nacional” de boccia en la modalitat de BC 4 (discapacitats físics) a la localitat madrilenya de Las Rozas amb victòria en aquesta segona jornada i en la classificació general individual de Ramón Prat.

L’esportista català ha realitzat una gran segona jornada de competició guanyant en el desempat de la final davant Vasile Agache ja que el partit va finalitzar amb empat a quatre. Ramón Prat ha guanyat la competició individual de la competició amb un total de 16 punts per davant de Vasile Agache amb 15 punts, en tercera posició ha finalitzat Unai de Miguel amb 14. En la competició per parelles, Vasile Agache amb Sara Aller han dominat la competició després de guanyar en les dues jornades, finalitzant amb 16 punts per davant de Unai de Miguel i Borja Ayechu.

En la classificació per entitats, la FCEDF ha guanyat amb autoritat amb un total de 64 punts per davant de la Federació Valenciana amb 44,5 punts. La competició finalitza amb aquestes dues jornades disputades, la primera d’elles celebrada a Lleida al Gener. En aquest enllaç es pot accedir a tots els resultats.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies