Aquest cap de setmana del 24 i 25 de febrer s’han disputat partits corresponents a diferents jornades de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 2 amb victòries per CB Ciutat d’Inca – Asnimo i Comkedem.

El CB Ciutat d’Inca – Asnimo jugava com a local el partit contra el Corporació Fisiogestión CB Roser corresponent a la sisena jornada i que va dominar des del començament del mateix, els parcials dels dos primers quarts van ser de 14 a 6 i 14 a 12. Durant la segona part va continuar el domini de l’equip balear, arribant al final del partit amb victòria per 61 a 28.En l’altre partit d’aquest cap de setmana, corresponent a la cinquena jornada, entre els Màsters FCEDF i el Comkedem, va finalitzar amb victòria visitant amb un marcador final de 13 a 35.

El proper diumenge 3 de març es disputa el partit entre el Corporació Fisiogestión CB Roser i els Màsters FCEDF corresponent a la setena jornada, l’altre partit d’aquesta jornada entre el Comkedem i el CB Ciutat d’Inca – Asnimo es disputarà el 21 d’abril.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies