Aquest dissabte 24 de febrer s’ha disputat el partit corresponent a la quarta jornada de la Lliga Catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctrica al Pavelló Municipal el Tub de Granollers amb una clara victòria de l’actual campió de la competició davant el Comkedem per 14 a 0.

Els DRACS CEA ha dominat amb superioritat el partit des del primer minut davant un Comkedem que es va presentar amb alguna baixa al seu equip. L’equip visitant no va donar cap opció i ja va finalitzar la primera part amb un clar 7 a 0. Aquesta diferència es va anar ampliant fins arribar al marcador final de DRACS CEA 14, Comkedem 0.

El proper dissabte 9 de març es disputa el partit ajornat de la tercera jornada de competició entre els DRACS CEA i l’ADB Barberà.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies