Aquest cap de setmana s’ha disputat un Torneig Internacional de rugbi amb cadira de rodes a la localitat d’Arganda del Rey (Madrid) organitzat per la FEDDF i amb la participació de la Selecció Espanyola, Polònia, Itàlia i República Txeca.

Espanya va guanyar a la potent Polònia a la final per un ajustat 43 a 37, proclamant-se d’aquesta manera campiona del Torneig Internacional. El combinat espanyol, dirigit per Mariano Hurtado estava format per deu jugadors i jugadores, sis dels quals catalans, Pau Navarro i Pau Obregón (Spartans de Granollers) i Marta Llauradó, Javier Quiles, Marc Subirón i Juan Tiján (BUC).

Aprofitant l’organització d’aquesta competició, el dissabte es va realitzar una activitat inclusiva en què tots els aficionats i aficionades que es van acostar a la “Ciutat Esportiva Príncipe Felipe” van poder gaudir de l’experiència de jugar al rugbi en cadira de rodes.

Foto (FEDDF)

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies