Aquest cap de setmana del 10 i 11 de febrer ha començat una nova edició de la “Liga Nacional” d’hoquei en cadira de rodes elèctrica a València amb els partits corresponents al Grup I de la competició.

Els DRACS CEA han dominat amb superioritat aquesta primera jornada després de guanyar els quatre partits disputats durant el cap de setmana amb Asier Sánchez com a màxim golejador amb un total de 24 gols. Levante UD Masclets i AD FSI Sanse amb una victòria completen aquest grup de la competició.

El cap de setmana del 13 i 14 d’abril es disputa a Barberà del Vallés la segona jornada amb els partits corresponents al Grup II on participa l’ADB Barberà amb el Avantage FDI i CD Adassa.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies