Aquest cap de setmana del 10 i 11 de febrer s’ha disputat a les instal.lacions del Club Natació Barcelona la primera prova de la “Liga AXA de Natación Paralímpica 2024” amb la participació de més de 225 esportistes i amb grans resultats dels nedadors i nedadores catalans que han participat.

Berta Garcia (Centre Natació Mataró) va aconseguir la mínima A per anar als Jocs Paralímpics de París d’aquest estiu a la modalitat de braça. A més, la nedadora paralímpica Núria Marquès (CN Sant Feliu) va finalitzar en segona posició d’aquesta primera prova i, Ana Sabariego (CN Mataró) va establir un nou rècord d’Espanya a la prova dels 200m esquena S4 amb un temps de 4:37.03. En categoria masculina, el gran dominador va ser el medallista paralímpic Toni Pnce que va guanyar aquesta primera prova amb un total de 916 punts aconseguits a la prova dels 100m braça.

El cap de setmana del 24 i 25 de febrer es disputa la segona prova de la “Liga AXA de Natación Paralímpica 2024” a Palma de Mallorca.

Foto: Paralimpicos.com

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies