Aquest cap de setmana del 10 i 11 de febrer s’ha disputat el Campionat d’Espanya de bàsquet en cadira de rodes escolar 3×3 al Poliesportiu “Rafael del Pino” de Toledo on la Selecció Catalana s’ha proclamat campiona.

La Selecció Catalana, formada per Yeray Vendrell, Gerard Arenas, Elias Banomar, Joel Balcells, Sergi de Dios i Marc Taurel, dirigida per l’equip tècnic format per Miquel Romaguera i Laia Planella, s’ha proclamat campiona després de guanyar en la final a País Basc per 12 a 7. En tercera posició a finalitzat la Comunitat de Madrid.

L’equip 1 de la Selecció Catalana solament ha perdut un dels partits disputats aquest cap de setmana, ha estat a la Fase de Grups de dissabte on ha finalitzat en primera posició i, ha guanyat el Campionat, després de guanyar a la Comunitat de Madrid a semifinals i el País Basc a la final.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies