Aquest cap de setmana del 27 i 28 de gener s’ha disputat el Campionat d’Espanya AXA de natació de joves promeses paralímpiques a la localitat madrilenya de Valdemoro amb la victòria per equips de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física.

La Federació ha guanyat el Campionat amb un total de 228 punts, amb una gran participació de tots els joves nedadors i nedadores, destacant les victòries de Berta Colomer, Carlota Martínez i el jove César Antonio Pineda entre d’altres. En segona posició ha finalitzat la Federació Madrilenya amb 182 punts i, tancant el podi, les Illes Balears amb 159 punts.

Aquests resultats mostren la bona feina que estan portant a terme els clubs, entrenadors i nedadors i nedadores catalans que garanteixen un gran futur d’aquest esport a Catalunya.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies