Ricardo Moreno, fins ara vicepresident primer de la Federació substitueix a Josep Giménez Maluenda en la presidència de la Federació que, després de dotze anys al capdavant de la Federació, deixa el càrrec per motius personals. El relleu es va portar a terme a la reunió de la Junta Directiva de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física realitzada a finals de 2023.

Des de 2011 Josep Giménez ha estat al capdavant de la Federació impulsant diferents projectes i competicions per dinamitzar l’esport adaptat a Catalunya. A continuació us compartim la carta de comiat adreçada a tots els clubs i esportistes de la FCEDF.

Benvolgudes/uts amics i amigues:
Em dirigeixo a vosaltres per anunciar-vos que he decidit deixar la presidència de la nostra Federació.

Ha estat un pas molt meditat i que dono conscient de que les directrius empreses i el camins que vàrem traçar pel nostre futur resten sencers i en les millors mans, car no han estat fruit i conseqüència d’una acció personal sinó d’un treball en equip, el qual segueix per dur-los plenament a bon port, l’equip que m’ha recolzat, encapçalat ara pel nostre Vice-president, en Ricardo Moreno, seguirà al front de la nau en el que resta de temps fins la fi del període pel qual vàrem ser elegits.

Dit això, afegeixo, també, que en la mida del possible, la meva situació personal aconsella donar aquest pas, seguiré col·laborant amb la federació i que parafrasejant al poeta: “Em mantindré fidel per sempre més, al servei d’aquest col·lectiu”.

Aprofito aquest escrit de comiat per agrair de tot cor la confiança i el recolzament que he rebut a llarg d’aquests 12 anys en que he ostentat la vostra presidència. Tot i que assolir la presidència de la nostra federació mai havia estat una de les meves metes, el participar i aportar els meus coneixements i entusiasme, minsos els primers, gran el segon, per la causa de treballar vers les finalitats que vàrem fixar amb els companys feren que en un moment determinat acceptés el repte d’accedir-hi i vull constatar que ha estat un honor poder representar-vos i servir-vos des del graó més alt de la nostra estructura.

Soc conscient que com a humà he comés errades i us demano me les perdoneu, han estat degudes a les meves limitacions i mai a la voluntat de perjudicar ningú, persona o entitat, i espero que amb elles no hagi causat cap perjudici greu a cap de vosaltres.

Desitjaria que em recordéssiu com un amic que sempre ha cercat el millor per la federació i pels nostres esports, he intentat adaptar-los, federació i esports, al canviant dels temps i, un cop més, vull remarcar que si ho hem aconseguit, totalment o parcial, ha estat gràcies al treball, els coneixements i la disponibilitat de l’equip, federatiu i professional que al llarg d’aquests anys m’han envoltat. Si d’alguna cosa puc estar plenament satisfet és, precisament, la d’haver sabut triar els millors col·laboradors en cada etapa.

I per acabar us faria una darrera petició: perseverança en el treball i animar-vos a un recolzament a la federació, que esteu amatents a anar conduint el nostre esport per les vies que els temps vagin marcant i sobretot, reiterar el meu agraïment vers tots vosaltres i enviar-vos una forta i sincera abraçada.

Cordialment,

Josep Giménez i Maluenda

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies