Aquest dissabte 20 de gener ha començat una nova edició de la Lliga Catalana de petanca inclusiva a les instal.lacions del Club Amics de Gràcia amb la participació de les setze tripletes que competeixen en aquesta edició.

Màxima igualtat entre les tres primeres tripletes que van finalitzar aquesta jornada empatades a 9 punts, tot i que el CP Les Borrelles va guanyar per una àmplia diferència de punts a favor i en contra amb 32 punts, per davant del CP Martorell A amb una diferència de 18 i el CP Benavent amb 13.

Aquest dissabte 27 de gener es disputa la segona jornada de la competició a les instal.lacions del CP Nova Lloreda Sud a Badalona.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies