Aquest cap de setmana del 20 i 21 de gener s’ha disputat la primera jornada de la “Liga Nacional de boccia” en la seva categoria de BC4 (esportistes amb discapacitat física) al pavelló Juanjo Garra de Lleida amb la coorganització de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física.

Fins diumenge al migdia, als i les millors esportistes d’aquest esport han disputat a Lleida la primera jornada de competició de la “Liga Nacional” on el veterà Vasile Agache ha guanyat els nou partits disputats proclamant-se campió del cap de setmana per davant del també català Ramón Prat que ha finalitzat amb vuit victòries. Ha completat el podi, Miguel Ángel Martínez amb sis partits guanyats.

Gran cap de setmana a Lleida d’aquesta competició nacional de boccia BC4 (esportistes amb discapacitat física). La segona jornada es disputarà el 24 i 25 de febrer a la localitat madrilenya de Las Rozas.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies