Aquest diumenge 14 de gener pel matí s’ha disputat la segona jornada de la Lliga Catalana de natació adaptada a les instal.lacions del Club Natació Barcelona amb la participació d’alguns dels millors nedadors i nedadores catalans i on molt bon registre de marques amb rècords d’Espanya com els de 100 i 200m braça s13 a càrrec de Marian Polo.

El medallista paralímpic Antoni Ponce (CN Vilafranca) va guanyar en la categoria masculina amb un total de 1060 punts (aconseguits a la prova dels 200m braça) per davant de Jacobo Garrido (CN Terrassa) amb 989 punts i el seu company de club, Àlex Villarejo amb796 punts. En categoria femenina, la nedadora local Emma Feliu va guanyar a Núria Marquès (CN Sant Feliu) per solament 11 punts de diferència, 751 a 740., en tercera posició va finalitzar Marian Polo amb 651 punts.

Ja s’han disputat les dues primeres proves de la competició amb diferents guanyadors. Properament es determinarà les dates i seu de la tercera prova i, la darrera jornada es disputarà el proper mes de Juny.