Aquest dissabte 13 de gener s’ha disputat el partit corresponent a la segona jornada de la Lliga Catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctrica entre l’ADB Barberà i el Comkedem amb victòria de l’equip local per 14 a 3.

El partit es va disputar a la pista de l’ADB Barberà i va ser dominat en tot moment per l’equip local que va jugar un gran partit com a conjunt, el resultat al descans ja era favorable als jugadors dirigits per Antonio González per 5 a 1. Durant la segona part va continuar el domini de l’ADB Barberà que va arribar al final del partit amb un marcador favorable per 14 a 3.

Dissabte 27 de gener es disputa el partit corresponent a la tercera jornada de la competició entre els dos principals equips, el DRACS CEA contra l’ADB Barberà. En el següent enllaç es pot accedir al calendari i classificació de la Lliga Catalana.