Ja finalitzades les Festes de Nadal i l’arribada dels Reis Mags, 2024 comença amb força en aquest començament d’any amb un mes de Gener on hi han programades diferents competicions organitzades per la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física.

La natació es la gran protagonista del cap de setmana del 13 i 14 de gener amb la celebració de la segona jornada de tecnificació al CAR de Sant Cugat el dissabte i la disputa de la segona jornada de la Lliga Catalana a les instal.lacions del Club Natació Barcelona. A més, el dissabte 13 de gener es disputa el partit de la segona jornada de la Lliga Catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctrica entre l’ADB Barberà i el Comkedem. Dissabte 27, es jugarà el partit entre els dos principals aspirants a la victòria final, DRACS CEA contra DB Barberà.

El cap de setmana del 20 i 21 de gener es disputen diferents partits de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 2. A més, el diumenge 21 es disputarà la primera jornada de la “Liga Nacional de Boccia” categoria BC4 a la ciutat de Lleida.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies