El cap de setmana del 20 i 21 de gener es disputarà la primera jornada de la “Liga Nacional de boccia” en la seva categoria de BC4 (esportistes amb discapacitat física) al pavelló Juanjo Garra de Lleida.

Lleida es converteix, per primera vegada, en seu d’una competició nacional organitzada per la “Federación Española de Deportes de personas con Discapacidad Física” i que comptarà amb la col.laboració de la Federació Catalana durant tota la competició del cap de setmana.

En aquesta primera jornada participaran els millors esportistes nacionals d’aquesta modalitat esportiva que té en els catalans Vasile Agache i Ramón Prat a dos dels esportistes més destacats i amb opció a victòria en aquesta primera jornada que tindrà lloc a Lleida.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies