Després de disputar-se la darrera prova del campionat, celebrada a les instal.lacions del Parque Oeste” d’Oviedo, els catalans Toni Ponce i Núria Marquès s0han proclamat campions absoluts de la segona edició de la “Liga AXA de natación paralímpica”.

Els guanyadors d’aquesta darrera prova van ser Íñigo Llopis (Konporta Ke) en categoria masculina i Beatriz Lleida (CN Valdepeñas) a la femenina. Per la seva banda, el còmput global, després de la suma de punts de les set competicions que s’han portat a terme durant aquest 2023, han donat com a campions absoluts, Toni Ponce i Núria Marquès que substitueixen al palmarès precisament als dos guanyadors d’aquesta darrera prova, Íñigo Llopis i Beatriz Lérida.

Amb aquesta prova es posa el punt final a la temporada en una competició que va néixer el 2022 gràcies a la col·laboració de la Fundació AXA amb el Comitè Paralímpic Espanyol i les quatre Federacions Espanyoles d’Esports de Persones amb Discapacitat. A partir del febrer del proper any podrem gaudir de la tercera edició.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies