Aquest diumenge 17 de decembre, s’ha disputat un dels partits corresponents a la quarta jornada de competició de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 2, amb victòria per l’equip vallesà del Pisos.com CB Granollers.

El partit, disputat a Granollers, va ser dominat en tot moment per l’equip local que va jugar un bon partit, tant a nivell ofensiu com defensiu, el resultat al descans ja era favorable al conjunt dirigit per Judith Nuñez per 29 a 9, una diferència que es va anar ampliant durant la segona part fins arribar al 52 a 18 final. L’altre partit de la jornada, ja es va disputar setmanes enrrera amb la victòria del Comkedem davant el Corporació Fisiogestión CB Roser. L’equip que descansa en aquesta jornada és el CB Ciutat d’Inca – Asnimo.

La competició s’atura per les festes de Nadal i tornarà a l’acció el cap de setmana del 20 i 21 de gener amb els partits corresponents a la cinquena jornada de competició. Aquí podeu veure el calendari i resultats de la competició.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies