Aquest cap de setmana del 16 i 17 de desembre comença una nova edició de la segona edició de la Lliga Catalana DANFOSS Waterpolo Ability entre els tres equips catalans d’aquest esport: CN Sabadell, CN Barcelona i el CN Terrassa. Aquesta segona edició de la Lliga Catalana segueix comptant amb el patrocini de DANFOSS, empresa de tecnología per a l’eficiència energètica amb delegació a Terrassa.

El primer partit de la competició es disputa aquest dissabte a les instal.lacions de la Piscina Can Llong de Sabadell entre l’equip local del CN Sabadell i el CN Barcelona, l’actual campió de la competició. El CN Terrassa és l’equip que descansa en aquesta primera jornada.

La competició es disputarà durant els propers caps de setmana i, la darrera jornada, està programada per mitjans de maig del 2024. En aquest enllaç es pot consultar tot el calendari de la competició.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies