Aquest cap de setmana de l’1 i 2 de desembre, s’ha disputat la primera edició del Campionat d’Espanya de petanca inclusiva a la ciutat alacantina d’Elda amb la participació de dotze parelles de jugadors i una gran participació catalana encapçalada per Àngela Escudero.

Els jugadors i jugadores catalans participants van ser: Elsa Cardona, Sonia Aguilar, Ana Mejías, Carolina Gadella, Jordi Torres, Alberto Adrià, Israel Expósito i José Antonio Benítez. La competició va començar amb una fase de quatre grups, on les dues primeres parelles disputaven els quarts de finals. La parella catalana, formada per Israel Expósito i Mª Carmen Vicente, van jugar a un gran nivell durant tot el campionat, disputant la final on no van poder superar a la parella campiona, Olivia Bautista i Jesús Escacho grans dominadors de la competició. Va completar el podi, la parella gallega formada per José M. Ramil i Mª Dolores Benadero.

Aquesta primera edició del Campionat d’Espanya representa un pas endavant per la dinamització d’aquest esport que, a Catalunya, compta amb la Lliga Catalana com a principal competició.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies