Aquest diumenge 3 de desembre, Dia internacional de les persones amb Discapacitat Física, s’ha disputat un dels partits corresponents a la tercera jornada de competició de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 2, amb victòries per l’equip vallesà.

El Corporació Fisiogestión CB Roser va rebre a la seva pista al Pisos.com CB Granollers que va dominar durant tot el partit, tot i que, el CB Roser va aguantar molt bé el primer quart (10 – 14). Un parcial de 8 a 16 al segon quart a favor del Pisos.com CB Granollers va sentenciar el partit ja que durant la segona part, l’equip local, no va poder remuntar, arribant al final amb el marcador favorable a l’equip visitant per 32 a 47. L’altre partit de la jornada, entre el CB Ciutat d’Inca – Asnimo i els Màsters FCEDF es va ajornar per jugar més endavant i el Comkedem era l’equip que descansava en aquesta jornada.

Abans de finalitzar aquest any es disputaran els partits corresponents a la quarta jornada de competició. Aquí podeu veure el calendari i resultats de la competició.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies