El proper dilluns 11 de desembre tindrà lloc la I Jornada d’esport de persones amb discapacitat al Museu Olímpic i de l’esport Joan Antoni Samaranch organitzada per El Mundo Deportivo i amb la participació de destacats esportistes amb discapacitat física.

La jornada estarà estructurada en dues taules rodones, la primera d’elles dedicada a l’esport d’èlit i la discapacitat amb la presència, entre d’altres, dels esportistes paralímpics Núria Marquès i Sergi Garrote, l’entrenador de l’UNES FC Barcelona Jaume Vilella i el jugador Rafa Benítez. La segona taula rodona estarà dedicada a “ El futur, reptes i objectius de l’esport de persones amb discapacitat” on destaca la presència del President del Comité Paralímpic Espanyol Miguel Carballeda i la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Anna Caula, entre d’altres. Una entrevista amb l’esportista Àlex Roca posarà el punt i final a la jornada.

Si esteu interessats en assistir en aquesta primera jornada de El Mundo Deportivo heu de confirmar la presència al correu electrònic: eventosmd@mundodeportivo.com

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies