Aquest diumenge 26 de novembre s’ha disputat el partit de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 2, corresponent a la quarta jornada de competició entre el Comkedem i el Corporació Fisiogestión CB Roser.

El partit, disputat al CEM de Llars Mundet, va ser dominat per l’equip local que va anar sempre al capdavant en el marcador i dominant en joc i encerts en tots els quarts, el resultat al descans ja era favorable al Comkedem per 21 a 14, una diferència que durant la segona part va anar augmentant fins el 45 a 26 final.

Aquest cap de setmana també s’havia de disputar el partit corresponent a la tercera jornada de competició entre el Bàsquet Ciutat d’Inca i els Màsters FCEDF però finalment no es va poder jugar per problemes de transport de l’equip balear.

El proper diumenge 3 de desembre es disputa el partir de la tercera jornada entre el Corporació Fisiogestión CB Roser i el Pisos.com CB Granollers. Aquí podeu veure el calendari i resultats de la competició.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies