Aquest dissabte 25 de novembre ha començat una nova edició de la Lliga Catalana de natació adaptada a les instal.lacions del Centre Natació Mataró. Aquesta competició organitzada per la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física comptarà amb quatre proves.

Abans de començar la competició es va llegir el Manifest del Món de l’Esport per a l’eliminació de la violència envers les dones amb motiu, avui 25 de novembre, del Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones. També es van fer entrega dels trofeus als campions de la darrera temporada, Berta Garcia, Àlex Villarejo, que no estava present i el CN Mataró com a millor nivell mitjà i màxima participació en la competició.

En aquesta primera jornada, Berta Garcia (CN Mataró) va començar aquesta nova Lliga Catalana guanyant amb un total de 683 punts, seguida per Marian Polo (CN Barcelona) amb 612 punts i Anna Saiz (CN Mataró) amb 535 punts. En la categoria masculina el guanyador va ser Daniel Ferrer (CN Mataró) amb 683 punts, amb Brayner Gómez (CN Sant Feliu) en segona posició i Mark Castro (CN Mataró) en tercera posició. En aquest enllaç podeu accedir a tots els resultats d’aquesta primera jornada.

La segona prova de la Lliga Catalana es portarà a terme a començaments de 2024 en data encara per determinar a les instal.lacions del Club Natació Barcelona, la tercera prova encara està per determinar i finalitzarà la competició durant la celebració dels Jocs Catalans a principis de juny de 2024.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies