Aquest dissabte 25 de novembre comença una nova edició de la Lliga Catalana de natació adaptada a les instal.lacions del Centre Natació Mataró. Aquesta competició organitzada per la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física comptarà amb quatre proves.

Abans de començar la competició d’aquesta primera jornada de la Lliga Catalana, es farà l’acte d’entrega dels trofeus als campions de la darrera temporada, Berta Garcia com a millor nedadora, Àlex Villarejo guanyador en categoria masculina i el CN Mataró com a millor nivell mitjà i màxima participació en la competició.

La segona prova de la Lliga Catalana es portarà a terme a començaments de 2024 en data encara per determinar a les instal.lacions del Club Natació Barcelona, la tercera prova encara està per determinar i finalitzarà la competició durant la celebració dels Jocs Catalans a principis de juny de 2024.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies