Aquest dissabte 18 de novembre ha començat una nova edició de la Lliga Catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctrica amb el partit corresponent a la primera jornada de competició entre el Comkedem i DRACS CEA amb victòria per l’actual campió de la competició per un contundent 0 a 13.

El partit, disputat a les instal.lacions de l’INEFC de Barcelona, ha donat el tret de sortida d’aquesta edició de la Lliga Catalana. Des dels primers minuts, el domini de l’equip visitant va ser clar i al descans el resultat ja era favorable als DRACS CEA per 0 a 8. Durant la segona part va continuar el domini de l’actual campió arribant al final amb un marcador de 0 a 13. L’ADB Barberà és l’equip que ha descansat en aquesta jornada.

Després d’aquesta primera jornada es portarà a terme una concentració de la Selecció Espanyola i la competició tornarà al proper mes de Gener. En el següent enllaç es pot accedir al calendari complet de la competició .