El proper dissabte 2 de desembre es portarà a terme la primera edició del Torneig 3×3 de bàsquet en cadira de rodes al pavelló Municipal d’Esports de Cardedeu (Av. de Jaume Campmajor, 30) des de les 9h fins les 11:30h.

El Torneig està organitzat per la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física conjuntament amb l’Ajuntament de Cardedeu. Aquest Torneig és una de les activitats que s’organitzen durant tota aquella setmana en motiu del Dia Internacional de les persones amb Discapacitat de diumenge 3 de desembre.

Aquesta competició està oberta a tots els esportistes amb llicència que han de realitzar la seva inscripció al següent formulari. La data límit de inscripció és el 20 de novembre.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies