Aquest dissabte 18 de novembre comença una nova edició de la Lliga Catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctrica amb el partit corresponent a la primera jornada de competició entre el Comkedem i DRACS CEA.

Aquesta edició torna a comptar amb els tres equips catalans d’aquest esport, l’actual campió, dominador de les darreres edicions i campió de la Supercopa de Catalunya disputada recentment, els DRACS CEA, que jugarà contra l’ADB Barberà (és l’equip que descansa en aquesta primera jornada) i el Comkedem de Barcelona.

Després d’aquesta primera jornada es portarà a terme una concentració de la Selecció Espanyola i la competició tornarà al proper mes de Gener. En el següent enllaç es pot accedir al calendari complet de la competició.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies