Aquest diumenge 12 de novembre s’han disputat els partits corresponents a la segona jornada de competició de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 2, amb victòries dels dos equips visitants.

En el partit disputat a Barcelona, però jugant com a local l’equip balear del CB Ciutat d’Inca-Asnimo, l’actual campió de la competició que es va veure superat pel Comkedem en un partit dominat en tot moment per l’equip barceloní. El resultat al descans era favorable al Comkedem per 8 a 13, una diferència que durant la segona part es va anar augmentant fins arribar al 24 a 37 final. En l’altre partit de la jornada, disputat a Badalona, els Màsters FCEDF van jugar contra el Corporació Fisiogestión CB Roser, un partit més igualat però sempre amb domini de l’equip visitant que va jugar un partit molt seriós i ordenat, guanyant finalment per 33 a 39.

En aquesta jornada el Pisos.com CB Granollers és l’equip que ha descansat. El cap de setmana del 25 i 26 de novembre es disputen partits avançats de les properes jornades. Aquí podeu veure el calendari de la competició.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies