Aquest dissabte 4 de novembre s’ha disputat el darrer partit de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 1, on l’UNES FC Barcelona s’ha proclamat campió d’aquesta edició de la competició.

El partit s’ha disputat al Pavelló Municipal d’Esports Juan Carlos Navarro de Sant Feliu de Llobregat, seu de l’equip blaugrana que ha dominat el partit amb autoritat davant el RehaGirona Bàsquet Girona, arribant al final de partit amb un marcador favorable de 89 a 45, proclamant-se, d’aquesta manera, campió de la competició després de guanyar els dos partits a l’equip gironí.

A la finalització del partit s’ha fet l’acte d’entrega de la Copa de campió a l’equip blaugrana. Aquesta edició del Nivell 1 de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes ha estat una bona manera de preparació per la competició nacional.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies