Aquest dissabte 28 d’octubre s’ha disputat la Supecopa de Catalunya d’hoquei en cadira de rodes elèctrica al Pavelló Municipal de Malgrat de Mar amb la victòria del DRACS CEA davant l’ADB Barberà per 13 a 7.

Gran partit el que hem viscut aquest matí a Malgrat de Mar on, durant la primera part, tot i el domini del DRACS s’ha vist un partit força igualat entre els dos equips, un parcial de 6 a 2 va distanciar al DRACS al marcador que va resultar definitiu per decidir el guanyador de la Supercopa, el resultat al descans era de 7 a 3. Els darrers minuts de partit van ser força animats arribant al marcador final de 13 a 7.

La Secretaria General de l’Esport i l’Activitat Física de la Generalitat de Catalunya, Anna Caula va ser l’encarregada de l’entrega de la Supercopa a l’equip campió, els Dracs CEA. Aquest partit és la primera competició oficial d’aquesta nova temporada que tindrà en la Lliga Catalana la competició més destacada.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies