Aquest cap de setmana del 20 i 21 d’octubre ha començat la competició de la nova temporada de les Lligues Catalanes de bàsquet en cadira de rodes, una competició organitzada per la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física i que enguany torna a comptar amb dos grups de competició.

En el partit disputat entre els dos equips que disputen el Nivell 1, l’UNES FC Barcelona visitava la pista del Rehagirona Bàsquet Girona i on l’equip blaugrana no va donar cap opció a l’equip local arribant al final del partit amb un marcador de 20 a 75 favorable als jugadors dirigits aquesta temporada per Jaume Vilella.

En la primera jornada del Nivell 2 es fa fer l’acte d’entrega del trofeu de campions de l’edició anterior al CB Ciutat d’Inca-Asnimo (antic Azul Marino Asnimo Binissalem) que, en el seu partit davant el Corporació Fisiogestión CB Roser va guanyar per 33 a 53. En l’altre partit de la jornada, el Comkedem va guanyar al Pisos.com CB Granollers, en un partit molt igualat que es va decidir en el darrer quart arribant al final amb un marcador favorable a l’equip visitant per 39 a 49.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies