Aquest diumenge 22 d’octubre la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física estarà present en una nova edició de la Festa de l’Esport que organitza l’Ajuntament i que es portarà a terme a diferents ubicacions de la Zona Esportiva de la població.

La jornada comença a les 10h quan s’iniciaran totes les activitats programades fins les 19:30h que hi haurà l’acte de cloenda. En la jornada participen més de 30 entitats, entre elles la FCEDF i el públic podrà gaudir de més de 40 activitats esportives, entre elles el bàsquet en cadira de rodes al Pavelló Sant Jordi i handbikes a les pistes d’atletisme.

El públic assistent podrà gaudir de classes de pràctica esportiva i tastets, exhibicions, jocs, inflables i moltes més activitats relacionades amb el món de l’esport de manera totalment gratuïta.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies